Woensdag richting Ierland - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Wopke en Marijke Bekema - WaarBenJij.nu Woensdag richting Ierland - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Wopke en Marijke Bekema - WaarBenJij.nu

Woensdag richting Ierland

Blijf op de hoogte en volg Wopke en Marijke

21 Mei 2016 | Nederland, Amersfoort

Zoals sommige mensen inmiddels weten, vertrekken wij a.s. woensdag naar Ierland. Dit mooie land hebben wij vier jaar geleden ook bezocht, dit verslag is nog te lezen, titel: Rondje Ierland. Achteraf bekeken was “Ierland door de ruitenwissers”een betere titel geweest. Maar het blijft een prachtig en interessant land, met een rijke natuur en cultuur. We reizen via Cherbourg met de veerboot, dat is ons vorige keer goed bevallen. Maar verder is er een duidelijk verschil: we gaan nu met onze pas aangeschafte camper! Die hebben we in het weekend van 22 april, met ca. 6 graden, regen, hagel en storm uitgetest. Nu hopelijk de zonnepanelen uittesten en onze stoeltjes buiten zetten.
Wij gaan weer een verslag maken en proberen dit te versturen, als er goed werkend internet is. Nou, jullie merken het vanzelf.

Net als bij andere websites nog even een antwoord op Veel Gestelde Vragen:
1. Ik heb jullie verslag niet / ben het kwijt, iemand anders wil het ook lezen/ontvangen. – Je kunt onze verslagen nooit kwijt zijn, vul www.wopkemarijke.waarbenjij.nu in en je kunt alles lezen, zelfs verslagen van 2010 t/m 2015
2. Waarom plaatsen jullie er geen foto’s bij? – Het plaatsen van foto’s kost zeer veel tijd, moeite (en ergernis). Ook moet je voor foto’s op deze site betalen. Ik probeer zo beeldend mogelijk te schrijven en wil je na onze reis foto’s zien, kom maar langs.
3. De lettertjes op het weblog zijn zo klein, ik kan ze amper lezen, kan je die groter maken? – Als ik mijn verslag in Word schrijf, ook al is dat supergroot, wordt het altijd in dit kleine lettertje geplaatst. Lezers kunnen de letters op het scherm groter maken door op de Control knop te drukken en tegelijkertijd het wieltje van de muis te draaien.

Met de muziek van Irish Pub Radio op de achtergrond komen we thuis al lekker in de sfeer. De camper staat voor de deur en daar leggen we regelmatig van alles in.
Wij hopen dat jullie het leuk vinden om met ons mee te reizen. We komen 14 of 15 juli weer thuis, dus er volgt waarschijnlijk flink wat leesvoer.

Groetjes van Marijke en Wopke, tot mails!

• 21 Mei 2016 - 21:37

Tilly Beekelaar:

Hallo Marijke en Wobke

We hopen dat het een zonnige en mooie vakantie wordt!
    Geniet ervan!

Groetjes

Henk en Tilly

• 21 Mei 2016 - 21:46

Hennie Roelofsen:

Ook wij hopen dat jullie daar veel zon hebben en genieten

groet Hennie & Roel

• 21 Mei 2016 - 22:58

Hannekevg:

Nou voor de derde keer

• 21 Mei 2016 - 23:03

Hanneke:

Mijn hele vorige bericht verdwenen??? Dan maar zo, fijne vakantie

• 22 Mei 2016 - 08:17

Marijke Bekema:

Hoi Hanneke (en andere mensen die leuke plaatjes willen gaan bijvoegen)
    Ik heb het vermoeden dat berichten met plaatjes geheel of gedeeltelijk verdwijnen op dit weblog.
    Hanneke, jij had echt zulke leuke plaatjes met voetjes en wandelschoenen en nog veel meer. Bedankt, want ze kwamen nog wel via mijn gewone mail binnen waarop ik het nog allemaal kon bekijken.

• 22 Mei 2016 - 09:32

Elly Bosman:

Wopke en Marijke,

Wensen jullie een fijne tijd daar in Ierland toe, denk dat het heel prettig vertoeven is met camper.

ga jullie tijdens onze vakantie in Winterswijk lekker volgen en genieten.

Mooie tijd, en groeten aan jullie John,en wens hem veel geluk in z`n nieuwe woning,

Joop en Elly

• 22 Mei 2016 - 11:18

Theo:

Fijne reis toegewenst. Geniet van de natuur en al het andere dat Ierland te bieden heeft.
    Komen jullie toevallig ook nog in de buurt van Aughnacloy aan de Noord-Ierse grens?

• 22 Mei 2016 - 11:19

Geerke:

Heel veel plezier en mooi weer op jullie camperreis door Ierland. Fijne dagen bij John en Lorna en succes met jullie wandeltocht.

• 22 Mei 2016 - 11:22

Annelien Oosterbroek:

Ha Wopke en Marijke ,

Eindelijk is het zo ver , ik heb het genoegen gehad om jullie camper van binnen te bekijken , alleen er al in te verblijven is een genot, ben stiekem een heeeeeeeeeel klein beetje jaloers op jullie , hihi,desondanks wens ik jullie een goede reis toe en veel geniet plezier in Ierland, maar kom ook alsjeblieft weer veilig terug !!
    Fijne vakantie en zal jullie zeker volgen.

Groetje ,
    Annelien

• 22 Mei 2016 - 11:38

Ineke Van Straaten:

Fijne vakantie!

• 22 Mei 2016 - 11:56

Berthie Dam:

Hallo Marijke en Wobke,

Een hele fijne reis en vakantie toegewenst! Nu hopelijk met mooi weer!
    Wij gaan 3 juni met de caravan naar Spanje, eerst een week naar Roses.
    Daar is onze dochter die week ook.
    Daarna naar waar het mooi weer is in Frankrijk.
    Wij zijn een maand weg.
    geniet van de vakantie!
    groetjes, Berthie

• 22 Mei 2016 - 13:33

Remke En Hannes:

We wensen jullie een fijne reis toe! Wij gaan zelf weg op 11 juni en komen drie weken later weer terug.
    Onze richting Zwitserland.

• 22 Mei 2016 - 14:24

Jannie:

Heel veel plezier en hoop dat de camper bevalt ,gr Jannie en Hette

• 24 Mei 2016 - 11:43

Fokje Ten Berge:

Leuk dat jullie weer op pad gaan!
    Veel plezier en goede reis,toevallig gaan wij maandag weg voor 6 weken ongeveer.
    Naar Frankrijk is het plan,alleen nu is daar de benzine op ?!
    Wie weet waar we belanden?
    Bert en Fokje

• 29 Mei 2016 - 14:22

Joke:

hele fijne vakantie met eindelijk eens goed weer.

• 29 Mei 2016 - 21:07

Petra En Joost:

Hoi Marijke, ik volg jullie altijd graag, maar heb tot nu toe nog geen berichten kunnen vinden. Klopt dat?
    Goede reis, hartelijke groet, Joost en Petra